Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Netwerkbijeenkomst sterke vrouwen

15 december @ 16:00 - 19:30

Jij maakt het verschil!

Staken in het onderwijs en de jeugdzorg is een lastige stap. De mensen voor wie je het meeste hart hebt, raak je het snelst. In je eigen leven staken is ook niet eenvoudig, maar hoe kun je nu zelf het verschil maken?

In het afgelopen jaar ont-moeten we elkaar als sterke vrouwen regelmatig bij het kampvuur en deden hierbij allerlei inspiratie op om het verschil te maken.

Midden in de adventstijd, de maand waarin al duizenden jaren wordt stil gestaan, nodig ik je uit het jaar met ons af te sluiten met het thema: ‘Jij maakt het verschil’.

Voor 1x binnen, maar niet zonder de vaste elementen van goed gezelschap, lekker eten en ont-moeten.

Onder het genot van de gastvrijheid van Gasterij Inkies ont- moeten we elkaar voor het eerst of opnieuw. Hoe maak jij het verschil? Als vrouw, vriendin, werkgever, zzper, collega, moeder, inwoner van Nederland? Wat heb je nodig van je omgeving? Hoe ben je de verandering die je wilt zien?

Vrouwen die zich sterk voelen of willen voelen inspireren elkaar met hun verhaal, die film dat fijne boek of de vraag die hen bezig houdt.

Neem je kaartje mee want er is vooral ruimte elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer die je uitnodigt het gesprek met elkaar te voeren.

Datum: 15 december van 16.00-19.30
Prijs: 50,- incl. btw
Locatie: Gasterij Inkies Midwolde

Wil jij aansluiten bij een groep sterke vrouwen? Meld je dan aan!

Gegevens

Datum:
15 december
Tijd:
16:00 - 19:30