Ik ben Sandra Russell

Als moeder van twee kinderen uit mijn buik, een stiefkind en diverse leenkinderen geniet ik van het gezinsleven. De jongste is acht, de oudste is inmiddels voorbij de dertig en zelf ouder. Little britain als bedrijfsnaam is een grapje met een knipoog naar het vaderland van mijn man,  waar we als gezin al bijna 30 jaar mee verweven zijn. Het maken van woordgrappen en zinspelingen hoort daarbij. Zo heeft onze schuur die luistert naar de naam Bouquet Residence, de katten Daisy en Onslow als vaste bewoners en is het antwoord op een vraag geregeld:”the computer says NO!”

We wonen buitenaf op 2,5 hectare veengrond. Mijn grootste hobby is tuinieren vanuit ouderwetse principes dat alles zijn plek heeft en reden om er te zijn.  Onkruid is slecht ongeplande plant die een boodschap geeft over de omgeving. Niet dat ik ze dan niet weg wil hebben, maar het heeft een functie. Dit vond ik terug in permacultuur, een manier van naar de wereld kijken en daar dan op anticiperen. Het spannende vind ik dat je de principes ook van toepassing kan laten zijn op de menselijke en sociale ontwikkeling. Met mijn ervaring als hulpverlener, coach, manager en mentor probeer ik de verbinding te maken met menselijk gedrag in relatie tot zichzelf en de wereld om ons heen. Dit doe ik vanuit het oplossingsgericht werken, een methode die uitgaat van wat er wel werkt en vragen stelt om dit te verhelderen.

In mijn dagelijks werk ben ik wettelijk vertegenwoordiger (mentor), waarbij ik kwetsbare mensen ondersteun bij het maken van keuzes in zorg en persoonlijk leven. Daarnaast coach ik (zorg) teams en individuen in verander,-  of ontwikkeltrajecten om hun eigen doelen te behalen en zich te verhouden tot de wereld, zodat ze weer gelukkig worden.

Als ondernemer kijk ik graag mee met andere ondernemers om hun organisatie of project ‘nieuw’ leven in te blazen door creatief te denken, binnen de wettelijke kaders die er zijn. Van aanbesteding tot subsidieaanvraag, van bestemmings,-  tot hulpverlenersplan.

Tot slot heb ik de ambitie om kennis en vaardigheden te delen d.m.v. workshops en wie weet het schrijven van een boek. Ideeën genoeg!

Wil je meer weten?

Volg me dan op LinkedIn. Hier plaats ik regelmatig artikelen over mijn leven als mentor en organisatiecoach.

Zie ik je daar?

Ben je benieuwd naar mij als mentor?

Je kunt altijd contact opnemen om je vraag te stellen! Of een kijkje nemen op srussell.nl

Ik ben Sandra Russell

Als moeder van twee kinderen uit mijn buik, een stiefkind en diverse leenkinderen geniet ik van het gezinsleven. De jongste is acht, de oudste is inmiddels voorbij de dertig en zelf ouder. Little britain als bedrijfsnaam is een grapje met een knipoog naar het vaderland van mijn man,  waar we als gezin al bijna 30 jaar mee verweven zijn. Het maken van woordgrappen en zinspelingen hoort daarbij. Zo heeft onze schuur die luistert naar de naam Bouquet Residence, de katten Daisy en Onslow als vaste bewoners en is het antwoord op een vraag geregeld:”the computer says NO!”

We wonen buitenaf op 2,5 hectare veengrond. Mijn grootste hobby is tuinieren vanuit ouderwetse principes dat alles zijn plek heeft en reden om er te zijn.  Onkruid is slecht ongeplande plant die een boodschap geeft over de omgeving. Niet dat ik ze dan niet weg wil hebben, maar het heeft een functie. Dit vond ik terug in permacultuur, een manier van naar de wereld kijken en daar dan op anticiperen. Het spannende vind ik dat je de principes ook van toepassing kan laten zijn op de menselijke en sociale ontwikkeling. Met mijn ervaring als hulpverlener, coach, manager en mentor probeer ik de verbinding te maken met menselijk gedrag in relatie tot zichzelf en de wereld om ons heen. Dit doe ik vanuit het oplossingsgericht werken, een methode die uitgaat van wat er wel werkt en vragen stelt om dit te verhelderen.

In mijn dagelijks werk ben ik wettelijk vertegenwoordiger (mentor), waarbij ik kwetsbare mensen ondersteun bij het maken van keuzes in zorg en persoonlijk leven. Daarnaast coach ik (zorg) teams en individuen in verander,-  of ontwikkeltrajecten om hun eigen doelen te behalen en zich te verhouden tot de wereld, zodat ze weer gelukkig worden.

Als ondernemer kijk ik graag mee met andere ondernemers om hun organisatie of project ‘nieuw’ leven in te blazen door creatief te denken, binnen de wettelijke kaders die er zijn. Van aanbesteding tot subsidieaanvraag, van bestemmings,-  tot hulpverlenersplan.

Tot slot heb ik de ambitie om kennis en vaardigheden te delen d.m.v. workshops en wie weet het schrijven van een boek. Ideeën genoeg!

Wil je meer weten?

Volg me dan op LinkedIn. Hier plaats ik regelmatig artikelen over mijn leven als mentor en organisatiecoach.

Zie ik je daar?

Ben je benieuwd naar mij als mentor?

Je kunt altijd contact opnemen om je vraag te stellen! Of een kijkje nemen op srussell.nl